(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Moderne keukens

moderne keukens
moderne keukens

Moderne en trendy keukens bij Keuken Centrum

Super strak, rechte lijnen, minimalistisch design en volledig in balans. Dat zijn de mooie kenmerken van moderne keukens. Een moderne keuken is ook greeploos en is meestal wit, zwart of grijs van kleur. Keuken Centrum heeft diverse moderne keukens in het assortiment en tegen aantrekkelijke prijzen. Hoogglans wit, fel gekleurd of met geïntegreerde grepen. U kunt uit veel keukens op maat kiezen. We tekenen uw droom keuken in 3D uit, zodat u een mooi beeld hebt voordat u de keuken besteld.

De kenmerken van moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door zijn evenwichtige en symmetrische uitstraling. Bij een klassieke keuken verwachten we drukkere details. Maar bij moderne keukens kloppen alle lijnen met elkaar. Om de rust en evenwicht in het ontwerp te houden, wordt er bij een moderne keuken zo min mogelijk gebruikgemaakt van verschillende maten. Waar aan kun je een moderne keuken herkennen?

  • Strakke lijnen
  • Geavanceerde keukenapparatuur
  • Brede laden
  • Aandacht voor ergonomie

De ‘eyecatchers‘ zijn vaak de keukens met een geïntegreerd kookeiland, een moderne keuken voorzien van een design kraan en greeploze fronten. In combinatie met hout, metaal, glas, steen of hoogwaardig kunststof krijgt de moderne keuken een strakke, eigentijdse uitstraling.

Fraaie vormgeving

Vandaag de dag is een moderne keuken erg in trek. Door de toepassing van veel roestvrijstaal en strakke vormgeving is de keuken eenvoudig schoon te maken. Bovendien is dit keukenstijl speciaal ontworpen zodat alles zeer gemakkelijk bereikbaar is.

Grote lades

In de moderne keuken zijn de onderkasten vervangen door brede lades. Uitstekende handgrepen zijn veelal vervangen door niet-zichtbare grepen. Speciale geleidingssystemen zorgen dat u de lades met een zacht duwtje geruisloos opent en sluit. Je ziet tegenwoordig ook systemen waarbij u de lades opent door met uw knie een duw tegen het front van de onderkast te geven. Ergonomisch verantwoord, want dat scheelt weer bukken. Het ontbreken van de handgrepen versterkt het ruimtelijke effect in de moderne keuken en dat sluit perfect aan op de strakke lijnen.

Hypermodern keukenapparatuur

Niet alleen de keukenstijl is belangrijk, maar ook de apparatuur. Daar is Keuken Centrum zich zeer bewust van. Modern en technologie zijn twee termen die parallel aan elkaar staan, zo ook in moderne keukens. Een moderne keuken bevat de meest recente serie van keukenapparatuur en is voorzien van hightech elementen. Bij moderne keukenapparatuur kunt u denken aan tiptoetsbediening, zelfreinigingsprogramma of timerfunctie. Geen vrijstaande apparatuur in een moderne keuken.

Ga een gesprek aan met onze adviseurs om uw moderne keuken compleet te maken! Bel 030 238 4007 voor meer informatie.

Moderne keukens in alle varianten

Qua opstelling laat de moderne keuken u zeer vrij in uw keuze. De moderne keuken wordt aangeboden als een rechte keuken, een eiland keuken of een L-vormige keuken. Tevens kunt u kiezen uit materialen zoals roestvrijstaal (rvs), chroom, metaal en glas. Het kleurgebruik kan heel uitbundig zijn; met volle, heldere en sprekende vlakken maak je een echte blikvanger. Tevens is het mogelijk om juist een rustige combinatie te creëren, door bijvoorbeeld de kleur antraciet te gebruiken in combinatie met een wit werkblad en rvs-apparatuur.

Wilt u de mogelijkheden doornemen? Kom langs bij onze showroom in Utrecht!

Moderne keukens; 1ste keus van Nederland

Verreweg de meeste keukens in Nederland zijn moderne keukens, maar door de enorme mogelijkheden in details is iedere keuken toch uniek. De keuze aan details zorgt ervoor dat zelfs een houten keuken een moderne uitstraling heeft. Juist deze bourgondische uitstraling met grote grepen en dikke werkbladen leent zich uitstekend voor moderne accenten, zoals roestvrijstalen en glas.

Moderne keukens bij Keuken Centrum?

Wilt u een keuken die echt van alle gemakken is voorzien? Bent u op zoek naar een praktische keuken en wilt u geen concessies doen wat betreft de uitstraling? Bij Keuken Centrum in Utrecht kiest u uit diverse moderne keukens, die naadloos aansluiten op uw wensen, budget en persoonlijke voorkeur. Deze hedendaagse keukens worden in vele kleurcombinaties geleverd en u kunt uw moderne keuken voltooien met alle mogelijke materialen die het één geheel maken. Dankzij onze jarenlange ervaring komen we tot de best passende oplossingen, ook voor de wat kleinere kookruimten.

Vragen?
Bel of mail ons en stel uw vraag.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122