(0) 30 24 15 122
Zonnebaan 8 3542 EC Utrecht

Landelijke keukens

landelijke keukens
landelijke keukens

Landelijke keukens bij Keuken Centrum

Bent u gek op mooie en unieke landelijke keukens? Dan bent u bij Keuken Centrum aan het juiste adres. We bieden diverse keukens verspreid over verschillende prijsklassen. Met ons uitgebreide assortiment keukens vind u altijd de gepaste landelijke keuken die voldoet aan uw wensen. De landelijke keuken is warm, nostalgisch en is prima te combineren met modern interieur en keukenapparatuur.

Ontdek de mogelijkheden

Informatie over landelijke keukens?
Bel 030-238 4007 of maak een afspraak

De landelijke keukenstijl

Landelijke keukens stralen extreem veel charmes van het platteland uit en ze geven een hoog gevoel voor nostalgie. Het hebben van een klassiek uiterlijk, een groot fornuis en robuuste materialen zijn typerende elementen van een landelijke keuken. De kenmerken van een landelijke keuken kunt u herkennen aan de warme kleuren, pasteltinten en brede schouw.

In deze keukenstijl vindt u vaak plintvoeten, pilasters en klassieke grepen. Daarnaast wordt de landelijk keuken verder ingericht met hout- en natuursteen en andere authentieke materialen

Landelijk maar tijdloos

De landelijke keukens van nu zijn tijdloos. Door het gebruiken van verschillende innovatieve technieken en elementen van de hedendaagse stijl in combinatie met oude landelijke elementen gaat de ‘klassieke look‘ niet verloren. Landelijke keukens geven u geborgenheid, warmte en de rust die u zoekt. De keukens zijn nu tijdsgebonden en blijven dan ook altijd in de mode.

Keuken naar uw keuze

Als u kiest voor een landelijke keuken, dan kiest u voor een sfeervolle keuken. Door de warme sfeer van deze keukenstijl maakt de keuken uitnodigend voor vrienden en familie. Houdt u van warmte, gezelligheid en praktisch koken? Dan is de landelijke keuken wat voor u!

Showroom bezoek

Kom langs bij onze showroom aan de Zonnebaan 10 in Utrecht en ontdek de mogelijkheden met de landelijke keuken. Keuken Centrum is de plek voor al uw keukens. Onze adviseurs nemen de mogelijkheden met u door en u kunt ook bij ons een realtime ontwerptekening laten maken van uw landelijke keuken naar keuze. Zo kunt u zien hoe uw keuken eruit gaat komen te zien.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren!

Neem hier contact met ons op

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122