(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Klassieke keukens

keukens op maat
klassieke keukens

Klassieke en nostalgische keukens

Bij een nostalgische keuken is goed nagedacht over de vormgeving, zoals de korven en de pilasters, een klassieke keuken is meer de landelijke boerenkeuken. De vorm en afwerking van de details, zoals de aanrechtbladen en de grepen, maken de keuken compleet.

Keuken Centrum helpt je bij de aankoop van je keuken en de inrichting.
Laat je keuken in 3D ontwerpen

Nostalgische en klassieke keukeninrichting

De inrichting van de nostalgische keuken is zeer van belang voor de algehele uitstraling. Ook moeten de wanden en vloeren goed combineren met de keuken.

Landelijke keukens en nostalgische keukens moeten het van de sfeer van oudheid en warme gevoel dat dit oproept, hebben. Dus niet alleen de vloeren en wanden moeten dit versterken, ook de rest van het interieur moeten in de stijl passen.

Hier moet u op letten:

Denk eraan dat alles meetelt in de uiteindelijke uitstraling van het geheel. Enkele tips:

Leuke ideeën:

  • Bordjes van een mooi klassiek servies aan de muur geven direct dat gezellige, ouderwetse gevoel, zoals bij oma thuis.
  • Een stoer oud gasfornuis dat nog naar behoren werkt staat beter dan een uitgebreide elektrisch fornuis-stoomoven-magnetron-combinatie.

Beter niet:

  • Een strakke hypermoderne oven met 86 verschillende functies en touchscreen is een vreemde eend in de bijt als de rest van de keuken een warmere uitstraling heeft.
  • Een flitsende laminaatvloer staat minder authentiek dan een ouderwetse echt houten vloer of mooie tegels.

Warme, landelijke keukens

Landelijke keukens hebben een warme uitstraling door hun kleur en vorm. Wij bieden in dit type keuken een grote variatie aan mogelijkheden.

Van lak tot folie fronten: meer dan 200 soorten fronten die toepasbaar zijn in zowel de klassieke als de nostalgische keuken.

Een nostalgische, klassieke keuken samenstellen

Het zijn de details die de sfeer van uw keuken compleet maken. Een nostalgische en klassiek-landelijke sfeer creëer je niet alleen met de grote oppervlakken en apparatuur. Zeker ook de inrichting op kleiner niveau en een gedetailleerde afwerking.

Keuken Centrum Utrecht heeft een groot assortiment fronten, schouwen, korven, authentieke fornuizen die in combinatie de sfeer en uitstraling van uw keuken versterken. Vanzelfsprekend adviseren wij graag bij de samenstelling van klassieke en nostalgische keukens.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122