(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Nobilia keukens

Wilt u een keuken met kwaliteit en klasse dan is Nobilia keukens wat u zoekt. Van standaard tot luxe en zelfs klassiek tot modern, Keuken Centrum Utrecht kan u alles aanbieden.

nobilia keukens
nobilia keukens

Betaalbare keukens

Niet alleen de betaalbaarheid zou u kunnen doen overstappen op één van onze keukens maar ook de zekerheid die wij geven in betaalbaarheid. Doordat wij de keuken ook nog eens snel kunnen leveren en monteren, kunt u in no-time aan de slag in uw nieuwe keuken. Nobilia keukens worden door bijna elk bedrijf voor u gemonteerd. Duitsland heeft de grootste Nobilia van heel Europa. Elk jaar word er bijna een half miljoen Nobilia keukens gemaakt en verkocht. 30% van de complete productie word verkocht in Duitsland. En bij dit proces word kwaliteit geen één keer uit het zicht verloren. Daardoor word er altijd gezorgd dat de processen probleemloos verlopen en dat zorgt voor een goede productie.

Perfect bij uw smaak

De controlesystemen dragen ook bij aan een betere productie, omdat die systemen bepalen welke keukens door mogen gaan voor de verkoop. Nobilia keukens horen te voldoen aan kwaliteit en als dat niet het geval is dan kunnen ze meteen weg. Er is veel keus in alle kleuren, maten en materialen dus u kunt altijd iets vinden in uw smaak.

Voordelen van een Nobilia keukens

  • Duitse kwaliteit en degelijkheid
  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Geen zorgen over installatie dankzij onze eigen montagedienst
  • Standaard vijf jaar garantie
  • Altijd één jaar garantie op montagewerkzaamheden

U koopt dus een keuken voor gegarandeerd de laagste prijs van topkwaliteit en met topservice. Nobilia keukens heeft een uitermate brede assortiment en wij nodigen u daarom van hartelijk uit om in één van onze showrooms te komen.

Geautomatiseerde perfectie

Automatisch worden er dagelijks in de Nobilia keuken fabrieken onder andere keukenkasten geproduceerd. Nobilia was al sinds 2014 bezig met produceren met zo’n 600.000 inbouwkeukens.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122