(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Deskundige keukenmontage

keukenmontage installatie

Professionele installatie tegen een scherpe prijs!

Een nieuwe keuken, het is weer zo ver! Tijdens een rondleiding en aankoop van een nieuwe keuken, mag u kiezen om zelf de keuken te monteren of het te laten plaatsen door de deskundige keukenmontagedienst van Keuken Centrum. Met onze professionele team halen we de grootste zorg uit handen en installeren we uw keuken naar behoren. Het verschilt per keuken wat de montagekosten bedragen, maar we zijn gegarandeerd de partij met de allerscherpste prijzen.

Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Hoe gaat het montageproces in zijn werk?

Bij aanvang zal de montagedienst de nog verpakte keuken te controleren of deze heel en intact is. Eventuele beschadigingen en/of gebreken dienen tijdig telefonisch of via e-mail te worden doorgegeven aan onze medewerkers op locatie. Na uitvoering van de werkzaamheden zullen onze monteurs samen met u, middels een opleverlijst, de gehele keuken controleren. Vervolgens wordt alle belangrijke informatie genoteerd op de lijst. Met een simpele krabbel, van u en de monteur, gaat u akkoord met de opgeleverde service.

 

Zelf monteren

Om de kosten laag te houden, kunt u ervoor kiezen om uw keuken zelf te monteren. In dat geval raden we u aan om de werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Met een handleiding per keukenmerk kunt u eenvoudig de stappen volgen voor het monteren van uw keuken. Deze handleiding wordt meegeleverd met de nieuwe keuken. Onze adviseurs in de showroom vertellen u ook graag wat u kunt verwachten bij het plaatsen van een keuken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor keukenmontage? Neem dan direct contact met ons op!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122