(0) 30 24 15 122
Zonnebaan 8 3542 EC Utrecht

Leicht keukens

Zeer duurzaam houten keuken die gebeitst zijn, in olie of in zijde matte laklaag zijn behandeld. Top design zeer exclusieve keuken, Duitse kwaliteit.

Drie stijlen

Leicht keukens onderscheidt zich in 3 tal style te noemen:

  • Modern style
  • Traditional style
  • Greeploze keuken (waaronder de Avance, Contino en Avance pro)

De keukencollectie van Leicht is ook in lak en hout leverbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Leicht keuken: tijdloos en harmonisch totaalconcept

Sinds meer dan 80 jaar zorgt LEICHT met hoogkwalitatieve keukens voor furore. Elke keuken wordt pas tot leven gewekt door het uitgekiende samenspel van alle componenten, door de virtuoze compositie van materiaal, kleur, architectuur en licht. Reeds van oudsher creëren zij hun eigen inbouwkeukens met design- en functiegerichte productinnovaties. Wij ontwikkelen exclusieve keukens die zich oriënteren op de markt en de wensen van onze klanten. Met LEICHT keukens kunnen keukenliefhebbers hun idealen realiseren. De mogelijkheden bij de individuele keukenplanning zijn onbegrensd. Voor welke vormgevingselementen uiteindelijk ook wordt gekozen – een LEICHT keuken is het middelpunt van het huiselijk leven, waar het gezin graag vertoeft en gasten zich rondom thuis voelen. Met de innovatieve planningsbouwstenen en flexibele modules kunnen keukens volgens persoonlijke ideeën en wensen worden ontwikkeld.

Met de juiste vaardigheden, de juiste benodigheden en een frisse blik heeft u de elementen waarmee er leven in een keuken komt. Door hier uw eigen input bij te voegen ontstaat uw echte eigen Leicht keuken.

Geschiedenis

De geschiedenis van de Leicht keuken is het verhaal van de Duitse keukenindustrie. Leicht keukens bestaat sinds 1928 en ontwikkelt en verbetert zich nog continu: van de ouderwetse keukenbuffetten, tot aan de moderne keukenarchitectuur van de 21e eeuw.

Leicht keukens zijn toonaangevend in wereldwijde trends en industriële ontwikkelingen binnen de keukenbranche.

Het moderne design van een Leicht keuken

Leicht keukens geven uw ruimte een individueel karakter waarin u plezierig kunt koken, eten en praten met uw familie en vrienden. De kracht van een Leicht keukens zit ‘m in het moderne design. Het zijn maatwerk design keukens die ook de aangrenzende woongedeelten in uw woning bij de keuken betrekken. Daarnaast staan Leicht keukens voor duurzaamheid en een hoge kwaliteit in product en service.

Leicht keukens bieden voor ieder wat wils: van royale eilandkeukens tot en met functionele keukens op een klein oppervlak. Met uw individuele smaak en de sfeer van de ruimte wordt door onze adviseurs rekening gehouden. Daarnaast bieden de diverse designlijnen van Leicht keukens mogelijkheden voor elk budget.

Leicht keukens bij Keuken Centrum

Voor het prachtige design van een LEICHT keuken zit u bij Keuken Centrum in Utrecht goed. Wij zijn een erkend leverancier van dit Duitse keukenmerk en onze keukenspecialisten kunnen u er alles over vertellen!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122