(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Häcker keukens

Een bedrijf genaamd German Made maakt moderne keukenkasten die aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, design en functionaliteit voldoen. Häcker staat in deze branche vooral bekend om hun betrouwbare hulp, hun gedrevenheid en het succes die zij bereikt hebben. Häcker heeft goede leveringstermijnen en kwaliteiten; ze werken snel en flexibel op het gebied van procesorganisatie. Keuken Centrum verkoopt al jaren Häcker Systemat Keukens.

hacker keukens
hacker keukens

Systemat en Classic keukens

Een ambitieus, designgerichte systeem keukenconcept. Dat zijn de eigenschappen van de Häcker Sytemat keukens. Een keuken ontwerp waarbij de design creatief en tegelijkertijd goed doordacht is. Door de speciale indeling van vormen die Häcker Systemat Keukens toepast kunnen alle vormen de vrijheid krijgen om geproduceerd te worden. Daardoor kunnen ze ook gemakkelijk belast worden en bevatten de meeste ook uittrekbare elementen of bijzondere schap- en kastoplossingen waardoor je alles uit je opberg ruimte kan halen. De Systemat keukens van Häcker voldoen aan de hoogste eisen, omdat ze graag streven naar kwaliteit en dat is te zien.

Häcker geeft het moderne leven ruimte. Een bijzonder combinatie van moderne architectuur die rekening houdt met innovatie.

Naast de Systemat-variant heeft Häcker ook voor de moderne en jonge liefhebber de Häcker classic. Deze keukenlijn heeft verschillende stijlen. Classic/ART wordt ook wel de prijsbewuste keukenconcept genoemd. Dit greeploze design kunt u geheel naar uw eigen wensen en eisen samenstellen. Het bevat hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen en geeft koken een heel nieuwe belevenis.

Meer weten classic en systemat keukens? Bel nu 030-238 4007.

Showroom keukens

Keuken Centrum Utrecht wilt u graag de ultieme beleving geven van onze unieke keukenconcepten. Wilt u een rondleiding krijgen van één van onze keukenspecialisten met advies op maat? Kom dan langs bij onze showroom aan de Zonnebaan 16.

Wilt u liever een afspraak maken? Plan dan een afspraak in via onze website. We plannen zo snel mogelijk een afspraak voor u in.

Waarom Keuken Centrum Utrecht?

Bij Keuken Centrum Utrecht staat kwaliteit voorop. Daarnaast bieden we u:

  • Diverse A-merken keukens en keukenapparatuur keuze uit verschillende prijsklassen
  • Moderne keukenconcepten zowel grepen als greeploze keuken vrijblijvend
  • Advieskeukens op maat 3D keuken ontwerp

Mis deze voordelen niet en kom langs of maak een afspraak!

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze keukenconcepten? Neem dan contact met ons op.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122