(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Onze keukens

Een greep uit onze collectie keukenmerken

Keukens kopen in Utrecht

Wij bieden een breed assortiment keukens tegen betaalbare prijzen. Een klant vertelt ons natuurlijk eerst wat voor soort keuken ze willen of wij achterhalen met het stellen van vragen hun eisen en wensen. We leggen de mogelijkheden en nieuwste trends uit. Vervolgens komt de gewenste en noodzakelijke inbouwapparatuur en de grote variatie aan merken die wij daarin bieden aan bod. Vervolgens gaan we nog dieper in op de gewenste keuken: we bespreken onder andere welke type werkblad geschikt is, de overige accessoires die u erbij wilt hebben, de levertijden en tips voor de montage.

Nostalgisch, landelijk, modern of trendy design

Op basis van het type keuken de klant wenst – nostalgisch, landelijk, trendy of design – en de beschikbare ruimte, kunnen we adviseren over de meest handige opstelling van de keuken. Vervolgens kunnen we de keuken met onze 3D software geheel naar wens van de klant en stap voor stap ontwerpen.

Gratis advies en ook op maat

Het geven van advies is bij ons geheel vrijblijvend. Net zoals het 3D ontwerp gratis is. Ook voor de inmeting en bezorging worden geen kosten berekend. We laten natuurlijke ook de alternatieven zien als de budget niet toereikend is bij keuken kopen. Voor ieder budget hebben wij een geschikte keuken. Onze klanten geven aan zich op hun gemak te voelen en onze expertise en producten te vertrouwen.

Tijdens onze adviesgesprekken kijken we verder; we zoeken voortdurend naar een betere en zo goedkoop mogelijke oplossing in de gewenste stijl keuken. Bij het huisbezoek verstrekken we eventueel nog de nodige bouwkundige adviezen.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122