(0) 30 24 15 122
Zonnebaan 8 3542 EC Utrecht

Uw keuken in 3D laten ontwerpen

gratis 3d keuken ontwerp

Wij beschikken over een zeer goed keuken ontwerp programma. Het wordt voortdurend aangevuld met de nieuwste apparatuur en accessoires. En vanzelfsprekend ook met de laatste keukenkasten, fronten en andere ontwikkelingen.

Uw voordeel

Wij zijn gespecialiseerd in dit keuken ontwerp programma. We kunnen uw keuken driedimensionaal ontwerpen. Bij aanschaf van een keuken is het inmeten, het 3D ontwerp en onze advisering gratis. Wanneer u een keuken in 3D wil laten ontwerpen, is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken.

Voorontwerp op de mail

Het is ook mogelijk voorafgaand aan de afspraak een driedimensionaal voorontwerp te mailen zodat we uitgebreid kunnen bespreken. Voor het ontwerp moeten we natuurlijk de grootte en de nissen van de keukenruimte weten alsmede welke (inbouw)apparaturen, werkbladen, fronten van de keukenkasten in het ontwerp moeten worden toegepast. Op basis van deze informatie kunnen we uw ideale keuken ontwerpen. Op basis van het definitieve ontwerp vindt de uiteindelijke bestelling plaats. Maak nu een afspraak om uw droomkeuken vorm te laten geven.

Gratis 3D ontwerp

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw bericht