(0) 30 24 15 122
Zonnebaan 8 3542 EC Utrecht

Gaggenau

Gaggenau apparatuur

gaggenau inbouwapparatuur

Kies uit de volgende apparaten

Gaggenau keukens

Wie voor top kwaliteit gaat, graag kookt en zelf invloed wil hebben op de wijze van koken komt vanzelf sprekend bij een Gaggenau keuken uit. De mooiste vorm is het werkeiland met de kastenwand aan de achterzijde.

Eén van de luxe merken op het gebied van keukenapparatuur van Keuken Centrum is Gaggenau. Gaggenau apparatuur is innovatief, geweldig om te zien en kan elke culinaire uitdaging aan. Bij Keuken Centrum vindt u een breed aanbod keukenapparatuur van Gaggenau. Kies uit diverse Gaggenau ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en meer. De Gaggenau keukenapparatuur past zonder twijfel perfect in uw keuken.

Duurzaam keukenapparatuur

Gaggenau apparatuur is tot in het kleinste detail authentiek in de materiaalkeuze en aanwezig in de vormtaal. Het merk gebruikt enkel materialen die esthetisch en duurzaam zijn: roest vrij staal, aluminium, messing, gietijzer, emaille en glas. Zo behoudt ieder apparaat een eigen gevoel. Op die manier kunnen al onze producten overtuigen door hun vorm, die precies overeenkomt met hun karakter.

Gaggenau keukenapparatuur al meer dan 300 jaar tot de wereldtop

Al meer dan 300 jaar maakt Gaggenau inbouwapparatuur in de gelijknamige plaats aan de rand van het Zwarte Woud, innovatieve huishoudelijke apparaten die tot de wereldtop horen. Het is één van de toonaangevende Duitse bedrijven die de kwalificatie Made in Germany in de loop der jaren de betekenis heeft gegeven die het vandaag de dag heeft: kwalitatieve topproducten die wereldwijd gewild zijn. Bij Keuken-centrum kunt u de Gaggenau keukenapparatuur zelf zien, ze behoren tot het fijnste en beste op het gebied van koken.

Gaggenau heeft veel tijd gehad om een zeer bijzondere competentie op te bouwen: indertijd hebben we bij de productie van onder meer emaille reclameborden waardevolle kennis opgedaan voor de fabricage van onze geëmailleerde bakovens. Ook vandaag nog is het typisch blauwe emaille van Gaggenau een erkend handelsmerk en waarmerk – en is de receptuur ervan nog steeds een goed bewaard bedrijfsgeheim.

Veelzijdig comfort

Alle apparaten uit de nieuwe series beschikken over dezelfde bedieningsfilosofie en hebben een bedieningsmodule met een TFT-touch-display. De hoofdfuncties worden via twee draaiknoppen gestuurd en zijn constant op het TFT-touch-display zichtbaar. De nevenfuncties kunnen via het touchveld worden opgeroepen en zijn alleen zichtbaar indien nodig. Op deze wijze kunnen alle functies van het apparaat eenvoudig en comfortabel worden bediend. Met de kerntemperatuursensor worden bijvoorbeeld vlees, vis en deeggerechten tot op het juiste moment gegaard. Een draaispit zorgt voor rondom knapperig bruin vlees, bijvoorbeeld gevogelte, rollades of lamsbouten. Met een speciaal accessoire, de pizzasteen, verandert de bakoven in een echte steenoven en kunnen op professionele wijze pizza’s en brood worden gebakken. Dankzij de pyrolyse-functie reinigt de oven met een druk op de knop zichzelf.

Net zo gemakkelijk als bij de bakoven, kunnen ook bij de andere apparaten uit de serie alle functies via de bedieningsmodule worden ingesteld. Bijvoorbeeld de unieke combinatie van stoom en hete lucht bij de combi-stoomoven, waardoor naast stomen en garen ook onder andere bakken, smoren, regenereren, warmhouden, gisten, grillen en gratineren mogelijk is.

Het verschil is Gaggenau

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122