(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Bora afzuiging

Bora afzuiging

Het innovatieve afzuigsysteem van BORA zorgt voor een betere en prettige afzuiging van damp en stoom. Ook bekend als kookplaat afzuiging.
De briljante uitvinding van de BORA afzuiging ziet af van de conventionele systemen voor afzuiging. De nieuwe techniek van de BORA afzuiging voorkomt vetafzettingen, is geluidloos en heeft geen storende elementen. Uw keuken blijft stijlvol en schoon. Dit bewijst ook dat de BORA afzuiging een innovatief systeem is in de keukenwereld.

De slimme techniek van de BORA afzuiging heeft een andere werking dan de gewoonlijke systemen. De geur van uw eten zal door de afzuiging niet in andere woonruimtes van uw huis worden verspreidt. Heel effectief en prettig koken.

Voordelig

Naast deze technieken heeft de BORA afzuiging nog een voordeel. Meeste afzuigingen werken met luchtvolume, maar de BORA afzuiging niet. Het is zeer energiezuinig, omdat het met stromingssnelheid werkt. Hierdoor is de BORA afzuiging ideaal voor elke kookliefhebber die verantwoord en zuinig wilt omgaan met geld en energieverbruik.

BORA afzuiging creëert een nieuwe toekomst voor de afzuigtechniek voor damp en stoom: kookplaat afzuiging.
Dankzij deze baanbrekende vinding rekent BORA afzuiging af met de conventionele systemen voor afzuiging. Met het BORA afzuigsysteem geen vetafzetting meer, geen lawaai, geen hinderlijke dampen en geen dwingende elementen bij de vormgeving van uw keuken.

De BORA afzuiging is een regelrechte innovatie in de wereld van keukens.

BORA afzuiging creëert een dwarsstroming, die zorgt voor afzuiging, van de dampen direct boven de pannen. Dezelfde afzuiging voorkomt ook etensgeuren in de woonvertrekken. Effectief en prettig koken dus met het BORA afzuigsysteem.
Omdat BORA afzuiging werkt met stromingssnelheid en niet met luchtvolume, is het afzuigsysteem energiezuinig. Daarmee is BORA afzuiging de beste keus voor iedereen die zuinig en verantwoord met energie én geld wil omgaan.
BORA afzuiging is niet alleen slim, ook praktisch.

De kookplaat van het BORA afzuigsysteem is extra diep, waardoor er met twee grote pannen tegelijk gekookt kan worden. Onder de BORA kookplaat is vooor de afzuiging slechts weinig ruimte nodig, waardoor de daaronder liggende opbergruimte optimaal benut kan worden.

BORA afzuiging past voortreffelijk bij de concepten van Keuken-centrum.nl. Een uitstekende combinatie, vol innovatieve technologie en slimme oplossingen voor het leven van alledag.

Keuken-centrum.nl is een speciale dealer voor Bora kookplaatafzuiging

Wij verkopen complete keukens met Bora kookplaatafzuiging tegen meest scherpe prijzen. Wij zijn een ervaren keuken retail bedrijf die Bora goed kan installeren. Het is heel erg belangrijk dat de afuizing door een specialist wordt geinstalleerd, waardoor het systeem optimaal werkt. Komt u een langs wij kunnen een complete keuken aanbieden met de Bora kookplaatafzuiging. Bora kent 3 soorten systemen welke genoemd is als:

  • Bora Basic
  • Bora Classic
  • Bora Professional

Alle systemen werken uitstekend. U kunt koken op inductie kookplaat, keramische kookplaat, gaskookplaat en teppenyaki.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122