(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Apparatuur

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Inbouwapparatuur keuken

In alle keukens komt inbouwapparatuur voor. Denk daarbij aan vaatwassers, magnetrons, ijskasten enzovoorts. Wij als keukencentrum bieden een breed assortiment in de meeste bekende merken inbouwapparatuur voor in de keuken. We noemen enkele merken zoals Bosch, Siemens, Miele, ATAG, Gaggenau, Pelgrim, Neff, AEG, AGA, Falcon en Kitchenaid.

Zeer voordelige prijzen

Daarnaast leveren we ook andere merken inbouwapparatuur voor de keuken. Deze zijn voordeliger dan de bekende merken maar kwalitatief zeer goed. Daardoor zijn we in staat kwaliteit en een goedkopere prijs te combineren. We verkopen keukeninbouwapparatuur ook apart, en wel tegen zeer voordelige prijzen.

De voordelen van Keuken Centrum

  • Wij hanteren snelle levertijden en garanties af fabriek.
  • Bij sommige merken, zoals bij Siemens keukeninbouwapparatuur, krijgt u gratis 5 jaar garantie.
  • En schaft u bij ons een keuken met inbouwapparatuur aan, dan kunt u bij sommige keukenapparatuurleveranciers een gratis kookcursus krijgen.

Keuken showroom

In onze showroom treft u de Studioline van Siemens, Accentline van Bosch en Panaromic Design van Miele aan. Komt u gerust eens in onze showroom langs voor meer advies. Wij kunnen geheel naar uw wens inbouwapparatuur opnemen in het ontwerp van uw nieuwe keuken. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige droomkeuken. En ook hier bieden wij de beste prijs/kwaliteit-verhouding!

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122