(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Showroom keukens

Schaf een keuken uit onze showroom aan met fikse korting!

Uitverkoop showroom keukens in Utrecht bij Keuken Centrum

Bij Keuken Centrum in Utrecht hebben wij vaak enkele showroom keukens in de verkoop staan. Een goede manier voor u om geld te besparen als u een nieuwe keuken gaat aanschaffen!

Wat is een showroom keuken?

Dit zijn keukens die bij ons in de showroom hebben gestaan voor tentoonstelling. Omdat de showroom voortdurend aangevuld wordt met nieuwe keukens en apparatuur, zijn wij genoodzaakt de iets oudere keukens weg te doen.

Keukens als nieuw voor een laag prijsje

Omdat ze er puur voor de show hebben gestaan, zijn de keukens nog bijna in nieuwstaat. Er is niet in gekookt en de apparaten zoals oven, koelkast en fornuis zijn dus ook niet gebruikt.

Het verschil zit in de kosten! Keuken Centrum kan u namelijk een showroom keuken met fikse kortingen aanbieden. Bekijk bovenaan deze pagina de keukens die wij op dit moment in de aanbieding hebben.

Wees snel want WEG=WEG

Showroom merkkeukens sale

In de aanbieding kunt u verschillende merken verwachten. Wij doen eens in de zoveel tijd merkkeukens weg met apparaten van bekende A-merken, zoals:

  • AEG
  • Zanussi
  • Miele
  • Siemens
  • ATAG
  • Bosch

Een nieuwe keuken is al duur genoeg, dus waarom niet besparen met een keuken uit onze showroom?

Bekijk ook onze andere aanbiedingen

Budgetkeukens bij Keuken Centrum

Heeft u toch liever geen showroommodel, maar kunt of wilt u ook niet al te veel geld kwijt zijn aan een nieuwe keuken? Dat vinden wij heel begrijpelijk! Op basis van het budget dat u heeft gesteld, kijken onze adviseurs samen met u naar de mogelijkheden voor een compleet of gedeeltelijk nieuwe inrichting van uw kookruimte.

Complete keuken aanschaffen

Bij Keuken Centrum kunt u terecht voor al uw keukeninrichting. U kunt bij ons een complete keuken op maat aanschaffen, maar ook kiezen voor één of meerdere keukenonderdelen.

Bij aanschaf van één van onze showroomkeukens krijgt u het totaalplaatje. Wilt u er bijvoorbeeld nog een extra apparaat, werkblad of kastje bij? Dan kunnen wij altijd bekijken welke bijpassende onderdelen er leverbaar zijn.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122