(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Goedkope keukens

Ook voor goedkope keukens naar Keuken Centrum

Keuken-centrum levert goedkope keukens, die ondanks de scherpe prijs van uitstekende kwaliteit zijn en over top merken apparatuur beschikken. We werken met gerenommeerde fabrikanten waardoor we een goede service en kwaliteit kunnen garanderen. Ook onze levertermijn is snel. Dat heeft alles te maken met een eigen transport service. Ons ervaren montageteam zorgt voor een vakkundige, snelle en veilige montage van uw keuken.

A-merken

De keukens zijn voorzien van diverse soorten A-merken inbouwapparatuur zoals: AEG, Siemens, Bosch, Miele, Gaggenau, Atag, Liebherr, Kitchenaid, Neff en nog veel meer bekende merken. Niet alleen door scherpe inkoop maar ook door onze lage huisvestingskosten en beperkt reclamebudget, kunnen we u de goedkoopste keukens aanbieden.
Naast levering van goedkope keuken, is ook ons ontwerp, de inmeting, het bezorgen en de advisering over uw droomkeuken gratis. We hebben goede inkoopvoorwaarden bij onze leveranciers afgedwongen. Vandaar dat we inbouwapparatuur, keukenkasten, aanrechtbladen en complete keukens goedkoop kunnen leveren.

Kwaliteit keukens

Keuken-centrum biedt alleen keukens van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Alle keukens in onze assortiment hebben van 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie.

Project keukens

Wij leveren ook project keukens tegen verschillende prijzen. We bieden zowel goedkope en simpele keukenblokken met een 120 cm onderkast, een enkele spoelbak en kraan tot totale maatwerk keukens met A-merk apparatuur. Geïnteresseerd in een project keuken? Maak dan een afspraak met onze keukenspecialist om te praten over een speciale prijs en de voorwaarden.

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Utrecht biedt u de mogelijkheid om de keukenopstellingen met eigen ogen te bekijken. Er staan diverse soorten keukens opgesteld, u kunt uit onze basiscollectie aanrechtbladen, spoelbakken en bijvoorbeeld een composiet of graniet aanrechtblad kiezen en zo de door u gewenste keuken samenstellen. Wij ontwerpen deze samen met u, gratis.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 241 5122